top of page
Optegnet Motiv til Broderi

Priserne er gældende pr. 1 Januar 2021 - Alle priser er inkl. 25 % moms

Broderifil Logo/motiv (2,5 time):

Derudover timebetaling pr. påbegyndt 15 min.

Tekstlogo, alm tekstfonte (1,5 time):

Derudover timebetaling pr. påbegyndt 15 min

Designede tekstfonte 2,5 time):

Derudover timebetaling pr. påbegyndt 15 min.

Time opgaver

Fra 750,00 kr.

Fra 550,00 kr.

Fra 750,00 kr.

Fra 450,00 kr.

VIGTIGT inforation til billedmateriale.


For at at lave det bedste broderi er det vigtigt at billedmaterialet ar af en høj kvalitet gerne i et vektor format, (eps. ai. cdr. eller ilustrator

hvis det ikke kan fremskaffes så et png. eller jpg. billede i høj opløsning.

Jeg arbejder i Crorel Draw, men ring og hør mere om de muligheder der er. på mobil: +45 20245306 eller info@hemsoebroderi.dk

Udviklings-omkostninger: Ved fremstilling af broderi fil skal der betales et startgebyr på 750,00 kr. inkl. ved ren tekst fil 350,00 inkl. moms som dækker de første tre timers arbejde, hvis opgaven kræver mere tid vil jeg kontakte Dig, for yderligere aftale om videre fortsættelse opgaven.
Prisen for selve broderiet er afhængig af antallet af sting og kan derfor først beregnes præcist når broderifilen er færdig og klar til brodering.
Udgiften er en engangs udgift dog med forbehold for større ændringer i broderiet som vil blive faktureret med gældende timetakst.
Broderifilen gemmes og tilhører Hemsø Broderi og kan med foto af det færdige arbejde anvendes her på hjemmesiden og i reklameøjemed.
Jeg giver gerne et tilbud på broderiopgaven, men har da brug for nogle oplysninger fra dig, om størrelse, og placering samt hvilke materiale broderiet skal udføres på.
Alt Broderi udføres på kundens eget ansvar, med hensyn til brud på materialet under broderi eller fejl som ikke er synlige, jeg udfører selvfølgelig opgaven med stor omhyggelighed og påpasselighed.

Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

bottom of page