top of page

Handelsbetingelser for Broderifiler og broderi hos Hemsø Broderi og Garn

 

Klare handelsbetingelser imellem slut-kunden og virksomheden, er den bedste forudsætning for et godt resultat. Det er derfor vigtig at læse følgende underpunkter igennem, så begge parter er indforstået med virksomhedens handelsbetingelser så vi kan få et godt samarbejde og en god oplevelse.

Med venlig hilsen Inge Hemsø

Vilkår:
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hemsø Broderi og Garn. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Hemsø Broderi.

Udviklings-omkostninger: Ved fremstilling af broderi fil skal der betales et startgebyr på 750,00 kr. inkl. ved ren tekst fil 450,00 inkl. moms som dækker de første tre timers arbejde, hvis opgaven kræver mere tid vil jeg kontakte Dig, for yderligere aftale om videre fortsættelse opgaven.
Prisen for selve broderiet er afhængig af antallet af sting og kan derfor først beregnes præcist når broderifilen er færdig og klar til brodering.
Udgiften er en engangsudgift dog med forbehold for større ændringer i broderiet som vil blive faktureret med gældende timetakst.
Broderifilen gemmes og tilhører Hemsø Broderi og Garn og kan med foto af det færdige arbejde anvendes her på hjemmesiden og i reklameøjemed.


Alt Broderi udføres på kundens eget ansvar, med hensyn til brud på materialet under broderi eller fejl som ikke er synlige, jeg udfører selvfølgelig opgaven med stor omhyggelighed og påpasselighed.

Det vil blive fremstillet et prøvebroderi på lærred som du kan vælge at få tilsendt som billede på email, via mobil eller med post, til gældende posttakst, når broderi er godkendt skriftlig evt. på E-mail vil det blive sat i gang

Reklamation:

Reklamation af fejl eller mangler ved levering fra Hemsø  Broderi, skal påberåbes straks dog senest 8 dage efter afhentning/modtagelsen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Skulle du opdage en fejl ved broderiet som du mener skyldes Hemsø Broderi, bedes du henvende dig eller sende varerne retur, sammen med en kopi af fakturaen så vil jeg se på det og jeg vil rette op på fejlen. Du kan enten vælge at købe dine tekstiler hos Hemsø broderi eller levere dine egne. Brodering på til sendte tekstiler, er dog på eget ansvar. Hvilket betyder at Hemsø Broderi ikke hæfter for fejl og mangler ved varerne, varer af dårlig kvalitet, som ikke tåler at blive spændt op m.m. Ved brodering af fremsendte varer er det kundens ansvar at oplyse om skjulte lommer, ventilations-huller o. lign. ligesom det er kundens ansvar af fremsendte varer er af rette antal, størrelse, farve m.m. Ved brodering af egne tekstiler kræves af tekstilet ikke er slidt.

Rideudstyr og ride-beklædning skal være ubrugt, da maskinerne ikke kan tåle evt. støv fra hest og staldene, det kan dog være undtagelser som vi kan tale om, kom forbi eller ring til mig.

Broderi på Dåbskjole – eller ældre tekstiler:
Ved Broderi på Dåbskjoler eller andet materiale som ikke kan genskaffes, vil jeg gerne først se Dåbskjolen/tekstilet, så jeg kan se om den er egnet til broderi. Broderiet sker 100% på kundens eget ansvar, med hensyn til brud og skade på materialet. Textiler skal betales forud ved bestilling, hvis andet ikke ar aftalt.

Ved Håndbroderede navne på Dåbskjoler og lign vil jeg udføre opgaven omhyggeligt og bedst mulig efter kundens ønsker.

Betalingsbetingelser:
Ved større opgaver betales  50% af broderiprisen forud og evt. bestilte tekstiler betales hele prisen forud, hvis ikke andet er aftalt.
Ved tekstiler bestilt eller købt på stedet hos Hemsø Broderi betales der forud inden bestilling eller broderi.
Bestilling er bindende hvis ikke andet er aftalt.

Afregning sker ved afhentning kontant eller med dankort mobile pay, hvis andet ikke af aftalt på forhånd, eller ved bankoverførsel inden afhentning. Ved manglende betaling tillægges 2% rente samt rykkergebyr 100,00 kr, ved fortsat manglende betaling overgives sagen til retslig inkasso
Alle priser er opgivet i danske kroner inkl. moms. på hjemmesiden.

Produkter med broderi bør ikke tørres i tørretumbler. Strygning bør kun foretages med dampstrygejern og ved lav varme, med et stykke bomuldsstov imellem strygejern og broderi og fra bagsiden.

Der kan forekomme rester af plastmateriale samt markerings-farve, som forsvinder i vask, undlad at stryge på broderi før det er vasket.

Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Fortrolighedspolitik:

Vi respekterer vigtigheden af Privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre eller vidergive information af kunder eller brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere in transaktion. Vi vil ikke vidergive dit navn, adresse,

E-mailadresse eller kreditkort oplysninger eller andre personlige data til nogen tredjepart uden din forudingående skriftlig tilladelse.

bottom of page