top of page
Salgs og leveringsbetingelser for
www.hemsoebroderi.dk
Hemsø Broderi og Garn
Vestre Landevej 13
4930 Maribo
Mobil: +45 20245306
Email: info@hemsoebroderi.dk
cvr. nr. 20310901
Etablering af værksted/butik år 2007
Etablering af webshop 2021
Nedenstående gælder ved køb indgået på: www.hemsoebroderi.dk
Børn og unge under 18 år må ikke handle hos Hemsoebroderi.dk uden samtykke fra deres forældre er værge. enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov. Når du handler hos Hemsøbroderi.dk ingåes aftaler på dansk.
Alle priser inkl. moms og afgifter, Priser er dagspriser.
der tages forbehold for tastefejl.
Vi modtage betaling med VISA/Dankort og i butikken kan du betale med Mobile Pay, 
Ved betaling med VISA/Dankort trækkes beløbet først når varen afsendes.
Hvis nogle af dine varer er i restordre vil vi kontakte dig.
 
Priser på varer er angivet i danske kroner inkl moms.
Ved levering tillægges fragt 
Du kan også hente varene selv og derved spare fragten.
Din ordre pakkes så hurtigt som mulig, helst indenfor 3-5 hverdage, jeg bestræber mig for at overholde afsendelse indenfor 5 hverdage.
Jeg leverer med GLS eller Post nord i hele Danmark.
Retur og Reklamation
Du har ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage fra du modtager din pakke. Hvis du har bestilt flere varer og du ikke modtager din ordre samtidig, er fortrydelsesfristen fra du modtager den sidste pakke.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaftensdag forlænges fristen den følgende hverdag.
Fysiske opskrifter og E-opskrifter tages ikke retur.
Vi beder dig om at give besked hvis du fortryder dit køb, på varen skal være i samme stand som du har modtaget den, evt. Plomberig må ikke være brudt. Du bedes sende varen/varerne retur hurtigst mulig efter du har fortrudt dit køb.
 
Du skal selv betale for retunering af varen og den bedes sendt tilbage med GLS eller post Nord.


Vi tilbagebetaler beløbet når vi har modtaget varerne retur. 
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 
Vi forbeholder os retten til ikke, at refundere fragtomkostninger bestilling.

Afprøvning af varen og emballage: 


Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. 


Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. 

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. 
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Fortrolighedspolitik:

Vi respekterer vigtigheden af Privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre eller vidergive information af kunder eller brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere in transaktion. Vi vil ikke vidergive dit navn, adresse, emailadresse et kreditkortoplysninger eller andre personlige data til nogen tredjepart uden din forudingående skriftlig tilladelse.
bottom of page